Menu
Gratis verzending NL & BE
30 dagen bedenktijd
Achteraf betalen

XLMobiel is Sponsor van v.v. Capelle

Voetbal Sponsor

v.v. Capelle is opgericht op 20 februari 1930 en heeft ongeveer 900 leden. 400 jeugdleden, 300 senioren en ongeveer 200 ‘rustende’ leden. Al deze voetballers maken voor hun thuiswedstrijden nog gebruik van sportpark ’t Slot. Het meest recente deel van de geschiedenis van de club laat een forse groei in kwantiteit en kwaliteit zien. Het ledenaantal is de laatste jaren zo fors gestegen, dat er al een aantal jaren een ledenstop geldt.

Voor veel kinderen is voetballen hun favoriete vrijetijdsbesteding. Als er een bal in de buurt is, moet er tegenaan getrapt worden. Ze voetballen met vriendjes en vriendinnetjes op straat, op (school)pleintjes of op grasveldjes. Ze rennen, schieten en dribbelen alsof ze hun favoriete voetbalheld of -heldin zijn.

Sponsor Voetbal

Dit begint al op jonge leeftijd. Samen met vriendjes en vriendinnetjes krijgen ze de kans om te spelen tegen hun leeftijdsgenootjes op het veld. Kinderen ervaren niet alleen een hoop plezier als ze voetballen, het is ook nog eens heel goed voor hun ontwikkeling.

XLMobiel is een trouwe sponsor van v.v. Capelle. Hiermee willen wij bijdragen aan een gezonde en speelse samenleving. 

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €5,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta