• [WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=light color=#ec008b box-shadow=0 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]
  • Gratis verzending NL & BE (v.a. €10)
  • Achteraf betalen NL & BE


XLMobiel is Sponsor van v.v. Capelle

Voetbal Sponsor

v.v. Capelle is opgericht op 20 februari 1930 en heeft ongeveer 900 leden. 400 jeugdleden, 300 senioren en ongeveer 200 ‘rustende’ leden. Al deze voetballers maken voor hun thuiswedstrijden nog gebruik van sportpark ’t Slot. Het meest recente deel van de geschiedenis van de club laat een forse groei in kwantiteit en kwaliteit zien. Het ledenaantal is de laatste jaren zo fors gestegen, dat er al een aantal jaren een ledenstop geldt.

Voor veel kinderen is voetballen hun favoriete vrijetijdsbesteding. Als er een bal in de buurt is, moet er tegenaan getrapt worden. Ze voetballen met vriendjes en vriendinnetjes op straat, op (school)pleintjes of op grasveldjes. Ze rennen, schieten en dribbelen alsof ze hun favoriete voetbalheld of -heldin zijn.

Sponsor Voetbal

Dit begint al op jonge leeftijd. Samen met vriendjes en vriendinnetjes krijgen ze de kans om te spelen tegen hun leeftijdsgenootjes op het veld. Kinderen ervaren niet alleen een hoop plezier als ze voetballen, het is ook nog eens heel goed voor hun ontwikkeling.

XLMobiel is een trouwe sponsor van v.v. Capelle. Hiermee willen wij bijdragen aan een gezonde en speelse samenleving. 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen